Tannus 100% punkteringsfria cykeldäck för racercyklar

kr399,00kr699,00

Om du har en snabb cykel har vi rätt däck för dig! Våra solida däck för racercyklar är specialdesignade med fokus på låg rullmotstånd och vikt. Trots den låga vikten på däcken har inte komforten äventyrats. Sammantaget ger våra däck dig en bekväm och snabb körupplevelse. Och självklart kan du välja mellan 6 coola färger som garanterat ger din racercykel ett unikt och snabbt utseende! Ta ett steg mot en punkterings- och underhållsfri framtid med ett racerdäck från TannusSweden.

Kom ihåg att kontrollera att du beställer rätt däckstorlek för din fälg. Läs denna sida innan du beställer:: Hitta din däckstorlek.

Nollställ
Artikelnr: RC Kategori:

Beskrivning

Med racerdäck från Tannus kör du alltid på ett snabbt och korrekt uppblåst däck, full av hastighet och komfort och 0 punkteringar! Beroende på däcksstorlek kommer din racercykel alltid att vara redo att köra med en konstant hårdhet på cirka 100 PSI (6,89 bar). Tekniken bakom däcket och det nyligen utvecklade Aither-materialet ger dig lågt rullmotstånd och möjliggör hög hastighet på rutten, bra och utan punkteringar. Förutom de 100% punkterfria egenskaperna, håller däcket också i ca. 9000 km. körning. Det är mycket längre än ett vanligt racerdäck och dina utgifter för däck, slangpatroner och mer kommer att minskas! Du gör också miljön en lite tjänst utan alla kasserade cykeldelar. racerdäck från Tannus är säkerhetstestade och godkända av tyska TÜV. Däck finns i många coola färger, så du kan definitivt hitta en som passar din cykel. Med färgerna kan du sticka ut på cykelvägen och ge din racer ett unikt utseende. Du kommer att älska att inte behöva oroa dig för varken punkteringar eller däcktryck i framtiden. Köp ditt luftfria racerdäck nu och glöm pumpen och lapputrustning!

Mer information

Vikt 0.65 kg
Dimensioner 30 × 30 × 15 cm
Dækstørrelse

, , ,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Love (Rosa), Melon (Grön), Midnight (Svart), Mocha (Brun), Sahara (Sann), Vegas (Lila), Vulcano (Röd)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Visa recensioner på alla språk (3)

Bli först med att recensera “Tannus 100% punkteringsfria cykeldäck för racercyklar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *