100% punkteringsfria cykeldäck för mountainbikes

kr699,00

Detta breda mönstrade däck är det modernaste solida däcket i världen. Den perfekta hårdheten motsvarande 60 PSI eller 4.14 Bar, tillsammans med däcksmönstret hjälper till att ge ett otroligt bra grepp och en trevlig komfort. På grund av den senaste tekniken reduceras rullmotståndet till ett absolut minimum. Sammantaget det perfekta solida och underhållsfria däcket för din MTB. Perfekt för vägar, grus och stigar! Glöm irriterande punkteringar och underhåll, njut av en ostörd cykeltur!

Kom ihåg att kontrollera att du beställer rätt däckstorlek för din fälg. Läs denna sida innan du beställer: Hitta din däckstorlek

Nollställ
Artikelnr: MB Kategori:

Beskrivning

Naturligtvis har Tannus också breda däck med ett grovt mönster för dig och din MTB. Vi brukar säga att våra MTB-däck är de mest hållbara i världen! Den perfekta hårdheten motsvarande 60 PSI eller 4.14 Bar, tillsammans med däcksmönstret hjälper till att ge ett otroligt bra grepp på vägen, stigen, gruset eller vad du än kör på. Däcken har också en otroligt fin komfort, vilket gör det perfekt för dig som använder MTB för vardagligt bruk. På grund av den senaste tekniken reduceras rullmotståndet till ett absolut minimum. Sammantaget det perfekta däcket för din MTB som bara behöver fungera! Perfekt för vägar, grus och stigar! Om du är i skogen och kan justera trycket kan vi rekommendera Tannus Armour. Glöm irriterande punkteringar och underhåll, njut av en ostörd cykeltur i både stad och natur!

Mer information

Vikt 0.9 kg
Dimensioner 30 × 30 × 15 cm
Dækstørrelse

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grön), Midnight (Svart), Vegas (Lila), Vulcano (Röd)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “100% punkteringsfria cykeldäck för mountainbikes”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *