100% punkteringsfria cykeldäck til Lastcykel, Hopfällbar Cykel og Barncykel

kr399,00kr699,00

Oavsett vad du letar efter av däck till din lådcykel, fällbara cykel, BMX eller barncykel, har vi rätt däck till dig i rätt färg! Våra däck är säkerhetstestade på alla parametrar och garanterar att de kan transportera dig säkert och enkelt från A till B utan förseningar och platta cykeldäck. Med hjälp av TannusSweden behöver du aldrig oroa dig för däcktryck eller punkteringar igen, och samtidigt kan din cykel se jävla bra ut med det stora urvalet av färger.

Kom ihåg att kontrollera att du beställer rätt däckstorlek för din fälg. Läs denna sida innan du beställer:Hitta din däckstorlek

Nollställ
Artikelnr: LFB Kategori:

Beskrivning

Behöver du nya däck till din lådcykel, fällbara cykel, BMX eller barncykel, och är du supertrött på punkteringar? Vi har rätt däck, i rätt färg! Med Tannus-däck på din cykel glömmer du allt om punkteringar och underhåll. Våra luftfria cykeldäck har genomgått flera säkerhetstester och garanterar att de kan transportera dig säkert och smidigt från A till B utan förseningar och platta cykeldäck. Med hjälp av TannusSweden behöver du aldrig oroa dig för däcktryck eller punkteringar igen, och samtidigt kommer du och din cykel att se superbra ut med det stora urvalet av färger. Däckets hållbarhet motsvarar ca. 9000 km. vilket för normala cyklister är 4-6 års användning! Komforten är högklassig och däcket ger bra elastiska egenskaper för cykeln. Däckets hårdhet varierar beroende på storleken mellan 5,5 och 6,9 bar.

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dækstørrelse

, , ,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grön), Midnight (Svart), Vegas (Lila), Vulcano (Röd)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “100% punkteringsfria cykeldäck til Lastcykel, Hopfällbar Cykel og Barncykel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *