100% punkteringsfria cykeldäck för elcykel

kr699,00

Med luftfria däck för elcykeln behöver du inte oroa dig för punkteringar i framtiden! Med en hårdhet på 80 till 95 PSI (5,51-6,55 Bar) kör du alltid på ett snabbt och korrekt uppblåsta däck som omöjligt kan punktera. Samtidigt får du en super trevlig komfort och en noggrant testad säkerhet i däcket. Tekniken bakom däcket ger dig lågt rullmotstånd och möjliggör hög hastighet på rutten trots att däcket är luftfritt och slangfritt. Förutom de 100% punkteringsfria egenskaperna håller däcket också i ca. 9000 km. körning. Det är ungefär dubbelt så långt som ett vanligt däck och motsvarar 4-5 års körning för den genomsnittliga cyklisten.

Olika storlekar nedan har olika och lämpliga däckmönster. Däcket finns i 12 färger och du kommer definitivt att hitta en som matchar din cykel. Med våra färger kan du sticka ut på cykelvägen och ge din cykel ett unikt utseende. Säkerheten och kvaliteten är högklassig och du kommer att älska att inte behöva oroa dig för punkteringar eller underhåll i framtiden. Köp ditt nya solida cykeldäck nu!!

Kom ihåg att kontrollera att du beställer rätt däckstorlek för din fälg. Läs denna sida innan du beställer: Hitta din storlek cykeldäck

Nollställ
Artikelnr: EC Kategori:

Mer information

Dækstørrelse

,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grön), Midnight (Svart), Vegas (Lila), Vulcano (Röd)