Glöm punkteringar och underhåll

Våra nya rullstolsdäck har samma unika teknik och materialkomposition som våra cykeldäck. Materialet heter Aither och säkerställer god komfort, lång hållbarhet, hög säkerhet och naturligtvis en garanti för 0 punkteringar och halvplatta däck! Däcket sprider sig inte på ytan och det är super lätt att montera. När det är monterad, skal du aldrig oroa dig för dina däck igen!

Fordele ved kørestolsdækket

Ingen luft, ingen punkteringer

Vores Tannusdæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metalgenstande eller hvad du ellers møder på din vej.

Let montering

Der er ingen grund til at skulle skifte fælge. Med patentteknologien locking pin, kan du montere dit nye Tannus-kørestolsdæk direkte på fælgen. Se vores monteringsvideo og opdag hvor nemt det er

100% Vedligeholdelsesfri

Da vores dæk er massive og ikke indeholder noget luft, kan du roligt sælge din pumpe, ekstraslange og lappegrej.

Om du har stolen har vi däcket!

Blir du trött på punkteringar och underhåll av däcktrycket? Varför inte skaffa dig däck som är omöjliga att punktera, lätta att montera och har riktigt bra köregenskaper?

Komfort och säkerhet i världsklass

Med Tannus rullstolsdäck får du helt unika funktioner och hög komfort. Din stol kommer alltid att vara redo att köra, och den goda komforten ger full körglädje! Däckmaterialet ger ett riktigt bra grepp på ytan så att du inte behöver oroa dig för att däcken glider på backar eller slät yta.

Specifikationer

Rullstolens däck är cirka 400-450 gram, beroende på storlek. Det material av vilket däcken är gjorda är ett mycket lätt material och däcket kommer därför inte känns tunga, trots att de är fasta. Precis som våra cykeldäck är hållbarheten hos våra rullstolsdäck otroligt lång. Ca. 2,5 gånger längre än normalt. däck- och slanglösning! Du kan se vilka storlekar vi säljer underinköpssidan . Du kan se vilka andra däckstorlekar vi säljer i tabellen, och om du inte hittar önskad storlek, skicka oss ett mail eller ett samtal. Kanske kan vi hitta en lösning!

Ingen slang, ingen punktering

Köp ditt däck