Bra däck för dig som har fart på

Om du har en snabb cykel har vi rätt däck för dig! Våra solida däck för racercyklar är speciellt designade med lågt rullmotstånd och låg vikt i åtanke. Olika tester visar att vid högsta hastighet går 1-2% förlorat på grund av minimalt högre rullmotstånd. Om du inte ljuger och kör samma rutt i tid kommer du aldrig att kunna uppleva skillnaden!

Komforten har inte äventyrats trots den låga vikten på 370 gram. Allt som allt ger våra däck dig en bekväm och snabb åktur utan bekymmer om en punktering.

Och naturligtvis kan du välja mellan 12 coola färger som garanterat ger din racercykel ett unikt och snabbt utseende! Ta ett steg mot en punkterings- och underhållsfri framtid med ett tävlingsdäck från TannusSweden.

Fördelar med Tannus racerdäck

Ingen luft, inga punkteringar

Våra Tannus däck oroar dig inte för glasskärvor, stenar, metallobjekter eller vad som helst som vägen kan kasta efter dina racerdäck.

Enkel installation

Det finns inget behov av att byta fälg. Med patentteknologien låsstift, kan du montera din nya Tannus luftfri däck direkt på fälgen på din racercykel.

Underhållsfri

Eftersom våra däck är massiva och inte innehåller luft kan du säkert sälja din pump, extra slang och lapputrustning.

Om du har cykeln har vi rätt cykeldäck i rätt färg!

Blir du också trött på de tråkiga svarta standarddäcken? Det är ofta anonymt och likgiltigt. Varför inte skaffa dig ett par däck som matchar cykeln och kompletterar designen?

Lågt rullmotstånd, hög komfort

Med våra däck för din racer får du ett 100% punkteringsfritt däck med en otroligt låg vikt. Med 370 gram, färgval så att du garanterat hittar en färg som passar dig och din cykel och ger den både ett vackert och unikt utseende.

Hitta din storlek cykeldäck

Vi säljer däck till racercykel i 4 storlekar och många färger. Om du inte hittar din storlek, skicka ett mail till oss. Kanske vi hittar en lösning!

Ingen slang, ingen punktering

Köp ditt däck