Innovation i framkant

Tannus Sweden är Sveriges enda distributör och återförsäljare av 100% punkteringsfria cykeldäck och har därmed ett ansvar att informera hela Sveriges befolkning om det nya och innovativa alternativet till de tråkiga “punkterbara” cykeldäcken.

Vi på Tannus Sweden är övertygade om att våra massiva och luftfria cykeldäck kommer att hjälpa Sverige på väg till ett bättre och enklare cykelliv. Tannus har funnits på den danskan marknaden sedan december 2018 och från oktober 2020 har vi nu också kommit till Sverige

Med en plats mitt i norr och med partners både nationellt och internationellt, vil TannusSweden ta bort et av landets största vardagsproblem: punkteringar. Våra cykeldäck löser inte bara ett av landets största vardagsproblem, utan levererar också en unik design för din cykel, med möjlighet till så många som 12 färger. Detta skapar grunden för att ge din cykel en unik touch och design som vänder huvudet på cykelvägen..

De luftfria däcken från Tannus säljs i större delen av världen, inklusive Tyskland, Sverige, England, USA, Polen, Holland och Spanien. Om du har frågor, förslag eller en idé för ett eventuellt samarbete, kontakta oss direkt!

Uppdrag

För att ge alla Svenska cyklister och cykelentusiaster möjlighet att välja en alternativ lösning till de traditionella slang- och gummidäcken, både online och i fysiska butiker över hela landet..

Vision

Sverige står inför ett stort cykeldilemma. Vi älskar att cykla men hatar underhåll och punktering. TannusSweden har gjort det till en vision att lindra den svenska befolkningen med detta dilemma. Vi vill hjälpa Sverige mot en bättre och lättare cykeltid med målen: Fler cyklister! Bättre miljö! Större hälsa bland befolkningen!

Kontakta oss

Ring oss på:+45 41 57 91 63 eller +45 41 26 57 63 eller använd formuläret längst ner.