Inga punkteringar – Endast fördelar

Med TannusSweden’s samling av MTB däck, kommer du aldrig mer behöva bry dig om punkteringar, underhåll och reservdäck. Det ger dig en bekymmersfri och problemfri cykeltur, med fokus på motion och natur istället för platta däck och saknat lapputrustning!

Vi har tagit bort alla de irriterande sakerna med cykling och betonat komfort, säkerhet och hållbarhet. Ditt MTB-däck kommer aldrig att svika dig!

MTB-däck från Tannus är världens mest hållbara däck. De fungerar under alla förhållanden och bibehåller komfort, säkerhet och utseende längre än något annat MTB-däck på marknaden. Tveka inte, köp dina däck idag!

Fördelar med Tannus MTB-cykeldäck

Ingen luft, inga punkteringar

Våra Tannus cykeldäck oroar dig inte för glasskärvor, stenar, metallobjekter eller vad som helst som vägen kan kasta efter dina cykeldäck.

Enkel installation

Det finns inget behov av att byta fälg. Med patentteknologien låsstift, kan du montera din nya Tannus luftfri däck direkt på fälgen.

Underhållsfri

Eftersom våra däck är massiva och inte innehåller luft kan du säkert sälja din pump, extra slang och lapputrustning.

Om du har cykeln har vi rätt cykeldäck i rätt färg!

Blir du också trött på de tråkiga svarta standarddäcken? Det är ofta anonymt och likgiltigt. Varför inte skaffa dig ett par däck som matchar cykeln och kompletterar designen?

Full komfort

Med våra däck till Citybike får du världens mest pålitliga cykeldäck, och de är samtidigt fantastiska att rulla på! Däckets hårdhet är optimerad med ett öga för både komfort och rullmotstånd, så du kommer alltid att köra med optimalt däcktryck..

Hitta din storlek MTB-däck

Vi säljer däck till citybikes i 5 storlekar och 12 färger. Om du inte hittar din storlek i tabellen, skicka ett mail till oss. Kanske vi hittar en lösning! Se tabellen over størrelser

Ingen slang, ingen punktering

Köp ditt däck