Glöm punkteringar och underhåll

Med TannusSweden’s samling av solida däck, kommer du aldrig mer behöva bry dig om punkteringar, underhåll och reservdäck. Vi har tagit bort alla de irriterande sakerna med cykling och betonat komfort, säkerhet och hållbarhet. Ditt Tannus-däck misslyckas aldrig med dig!

Däck från TannusSweden är de mest hållbara däcken i världen. De fungerar under alla väderförhållanden och ytor och bibehåller det goda utseendet, komforten och säkerheten längre än något annat däck på marknaden.

Det finns inget värre än att punktera och platta däck, så varför riskerar du? Oavsett om det är för lådcykeln, barnen eller den fällbara cykeln, vi har allt! Tveka inte, köp dina däck idag!

Fördelar med Tannus cykeldäck

Ingen luft, inga punkteringar

Våra Tannus cykeldäck oroar dig inte för glasskärvor, stenar, metallobjekter eller vad som helst som vägen kan kasta efter dina cykeldäck.

Enkel installation

Det finns inget behov av att byta fälg. Med patentteknologien låsstift, kan du montera din nya Tannus luftfri däck direkt på fälgen.

Underhållsfri

Eftersom våra däck är massiva och inte innehåller luft kan du säkert sälja din pump, extra slang och lapputrustning.

Om du har cykeln har vi rätt cykeldäck i rätt färg!

Blir du också trött på de tråkiga svarta standarddäcken? Det är ofta anonymt och likgiltigt. Varför inte skaffa dig ett par däck som matchar cykeln och kompletterar designen?

Full komfort

Med våra däck till Citybike får du världens mest pålitliga cykeldäck, och de är samtidigt fantastiska att rulla på! Däckets hårdhet är optimerad med ett öga för både komfort och rullmotstånd, så du kommer alltid att köra med optimalt däcktryck.

Hitta din storlek cykeldäck

Vi säljer däck till citybikes i 5 storlekar och 12 färger. Om du inte hittar din storlek i tabellen, skicka ett mail till oss. Kanske vi hittar en lösning!

Ingen slang, ingen punktering

Köp ditt däck