Färgade cykeldäck – 12 färger att välja mellan

Vi har tolv färger att välja mellan. Se vilka färger vi har i din storlek under produkter. Färgade cykeldäck kan ge dig och din cykel ett unikt och personligt utseende!

Du älskar uppmärksamhet och pangfärger när du cyklar. Med färgade cykeldäck i färgen Vegas vänder du huvuden på gatan.
farvede cykeldæk i lilla

Vegas

Du är en riktig nattuggla och tar cykeln vart du än går. Till och från jobbet kör du med Midnight Black däck från Tannus, eftersom inget på den mörka vägen skulle kunna försena dig.
farvede cykeldæk i sort

Midnight

Du älskar att cykla men hatar att punktera, vilket ofta händer. Om du byter till det luftfria däcket från Tannus kommer du aldrig att ha problem igen och du kan nu njuta av cykelturer vid stranden på de blå Aquamarinfärgade däcken.
farvede cykeldæk i blå

Aquamarine

Det finns kaféer överallt i Stockholm och du älskar dem alla. Du älskar faktiskt kaffe så mycket att du nu får Mochafärgade däck från Tannus.
Farvede cykeldæk i brun

Mocha

När solen äntligen kikar ut i Sverige kommer du att dyka upp på din cykel. Du älskar att cykla runt landsvägen på sommaren, och vad är bättre för detta än Lemonfärgade Tannus däck. Känn dig som en med solen och vädret!
Farvede cykeldæk i gul

Lemon

Att vara på mode är inte alltid lätt, men med Tannus kan du hitta rätt gear. Nu kan du rida Sverige tunt på din fashionabla cykel med Citygrå däck på fälgen.
Farvede cykeldæk i grå

City

Du vill bli synlig på cykelvägen och kännas igen på din väg. Med den intensiva Volcano får du ett däck som definitivt kommer att kännas igen på spåret!
Dæk i Rød

Volcano

Med de nya Saharafärgade däcken kan du skapa ett klassiskt utseende i samspel med din cykel. Du sticker ut, men på ett försiktigt och snyggt sätt!
Dæk i Sand

Sahara

Om du älskar färg och promenader på gatorna är Rosa cykeldäck från Tannus precis för dig! Du kommer att lysa upp de mörka nätterna och kommer att imponera och få leenden på din väg!
Dæk i Lyserød

Love

För dig som vill utforska den stora världen utan bekymmer om punkteringar eller däcktryck. Detta är möjligt med Cottonfärgade däck från Tannus
Cykeldæk i hvid

Cotton

För dig som älskar hastighet och djärva färger, kommer Carrotfärgade däck att göra den bästa investeringen på länge. Med de nya massiva däcken från Tannus kan du använda all din styrka på mer hastighet, snarare än att lappa däck i cykelkällaren
Farvede dæk i Orange

Carrot

Om du inte är blek för att visa upp lite är den här färgen något för dig. De Melonfärgade däcken på din cykel blir vänner gröna av svartsjuka!
Dæk i Grøn

Melon

Köp ditt färgade cykeldäck idag!

Har du bestämt dig för en djärv färg ?? Köp här!

Behöver du mer kunskap om de luftfria cykeldäck??

Läs en oberoende recensionhär!

Känner du nu färgen, men inte vilken storlek du ska använda?

Hitta din storlekhär!