Glöm punkteringar. Glöm underhåll. Njut av turen!

Varför utmana ödet och riskera punkteringar? Med TannusSweden’s massiva cykeldäck, skal du aldrig mer kämpa med punktering, underhåll, reservdäck och cykelpumpar.

Med våra däck på cykeln tar du bort alla däckproblem och säkerställer god komfort, vackert design och rätt däcktryck året runt! Ditt Tannus däck misslyckas aldrig med dig! Låt inte dig själv och din cykel misslyckas, köp idag.

Fördelar med Tannus cykeldäck

Tannus 100% punkterfrie cykeldæk
Ingen luft, inga punkteringar

Våra Tannus cykeldäck oroar dig inte för glasskärvor, stenar, metallobjekter eller vad som helst som vägen kan kasta efter dina cykeldäck.

Tannus Cykeldæk
Enkel installation

Det finns inget behov av att byta fälg. Med patentteknologien låsstift, kan du montera din nya Tannus luftfri däck direkt på fälgen.

Lilla farvede cykeldæk
Underhållsfri

Eftersom våra däck är massiva och inte innehåller luft kan du säkert sälja din pump, extra slang och lapputrustning.

Om du har cykeln har vi rätt cykeldäck i rätt färg!

Blir du också trött på de tråkiga svarta standarddäcken? Det är ofta anonymt och likgiltigt. Varför inte skaffa dig ett par däck som matchar cykeln och kompletterar designen?

Gule cykeldæk

Full komfort

Med våra däck till Citybike får du världens mest pålitliga cykeldäck, och de är samtidigt fantastiska att rulla på! Däckets hårdhet är optimerad med ett öga för både komfort och rullmotstånd, så du kommer alltid att köra med optimalt däcktryck.

Hitta din storlek cykeldäck

Vi säljer däck till citybikes i 5 storlekar och 12 färger. Om du inte hittar din storlek i tabellen, skicka ett mail till oss. Kanske vi hittar en lösning!

røde cykeldæk til citybike
Tannus cykeldæk til citybike

Ingen slang, ingen punktering

Köp ditt däck